Vispa sen gulorna tillsammans med mineralvatten och salt. Det är väldigt sällan vi gör friteradkyckling men när barnen får höra att det blir så hoppar de av glädje, hihi
De är allra godast nyfriterade men kan även serveras vid senare tillfälle. Du kan lägga degen i en spritspåse och klämma ut små bollar med handen och droppa ner dom direkti oljan
Så klart jag ställer upp som försökskanin. Calamares a la Romana – friteradbläckfisk. Osaltad ansjovis får man nog leta efter, det är lite som att söka saltgurka utan… Vi stannar där
Ett sådant konstigt recept kanman ju bara inte låta bli att testa, eller hur. Jag tänkte också prova att servera dem med en kall sås, som de föreslog ioriginalreceptet (som du hittar här) eller kanske med ris och currysås eller någon annan smarrig sås
Den kan smaksättas på olikavis med allt från saffran, olika mjölsorter tillmannagryn. Blanda smeten igen och lägg i en flaska som du enkelt kan pressa ut med
Onsdag idag, det betyder lill-lördag och då tänkte jag dela med mig av denna… hmm… ja vad ska jag säga, jag hittaringa bra ord som beskriver denna underbara efterrätt men mankan väl säga att den är ganska så god Den friterade ytan med den smälta oreon imitten är bland det godaste jag ätit och tillsammans med chokladsåsen och vaniljglassen är detta utan tvekan en full poängare
Mankan koka, steka, grilla, ugnsbaka, fritera, mosa och riva kål. Jag har hört många argument när det gäller vad maninte "kan äta" och inom LCHF är den vanligaste kommentaren för folk som inte äter LCHF att de intekan det för det är ju så mycket fett
När han insåg vad vi skulle äta fanns det inte längre någon ömkan kvar från minsida. Calamares a la Romana har jag njutit under många år, jag har bara inte vetat om det