Värm en stekpanna till medelvärme och börja rosta valnötterna. Rör ner i stekpannan med såsen tillsammans med valnötterna, parmesanen och lite extra salvia
Rosta valnötterna i en torr stekpanna tills de fått fin färg. 100 g valnötter. 100 g valnötter. Julturnén har tagit oss till landet och här stannar vi tills efter nyår, bortsett från ett kort avbrott i stan för att göra nödvändigheter som att gå till Saluhallen och bunkra oliver och mat till nyår, hämta paket och vattna blommor
Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Rör samman kvarg, florsocker och grädde. Ta upp gelatinbladen och smält i en kastrull tillsammans med 1/2 dl av gräddkrämen
Kanderadevalnötter. Låt koka upp, häll sedan av vattnet och låt valnötterna torka på en handduk. De kanderadevalnötterna gör du genom att lägga valnötterna i en kastrull och täcker dem med vatten
Rör ner de kanderadevalnötterna (som du gärna får krossa lätt med handen så de inte är i jättestora bitar) och toppa pastan med lite mer salvia, lite mer sirap, salt efter smak och kanske lite chiliflakes
1200 g nötter (mandlar, hasselnötter, valnötter). 11,5 msk socker 3 msk ljus sirap 0,5 tsk salt 200 g nötter (mandlar, hasselnötter, valnötter)Smält ihop socker, sirap och salt i en ugnstålig stekpanna
Kanderade chilinötter½ dl strösocker 1 nypa chiliflakes 1 tsk kanel 2 tsk smör 5 dl blandade rostade nötter (pekannötter, valnötter, mandlar, jordnötter) FlingsaltHäll strösocker, chiliflakes och kanel i en het wok eller stekpanna och låt smälta tills sockret får en karamelliserad, ljusbrun ton