Ta de putsade och sköljda kantarellerna och lägg de i en stekpanna med smör som fått ta lite färg. Sväng runt pannan så att grädden lägger sig runt kantarellerna i pannan
Jag blev mätt på denna, men en lite mindre portion skulle fungera somförrätt. Igår kom vi hem lite sent från landet, med oss hade vi en hink med kantareller Micke tog hand om tvätten medan jag fixade i köket…
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Kantarellpasta med vitlök, grädde och persilja. Efter årets första svamprunda så kan ju inte gärna låta bli att svänga ihop en av de godaste pastarätter som finns
Bologna som är Italiens gastronomiska hjärta levererade verkligen god mat överallt, det sägs att det serveras lika god mat på vilken trattoaria den än väljer
Till kantarellpajerna serverade vi en röra av päron, färskost, rosmarin och hackade valnötter, en röra som lyfte pajerna ett snäpp både vad gällde smak och konsistens
Hade stora problem att hitta rätt mat men denna lät hur god som helst och ursprungsreceptet var egentligen kantareller men hittade ett paket trattkantareller i affären
Nu ville jag testa något nytt så det fick bli Créps Här kommer ett recept på Créps med kantareller och champinjoner som kanske passar bra till söndagsmiddag
) Och som alltid är det ju en fröjd för ögat att äta mat med mycket färg. förrätt. Till denna rätt hade vi dock bara plockat kantarellerna själv, men det kanske inte är så bara
Hade väl en liten hemlighet i bakfickan med som dom fick hjälpa mig med, spännande. Sen fick jag med lite kräftor hem ifrån jobbet så det fick bli "förrätt"