1 l kantareller. Borsta och ansa svamparna och skär dem i bitar, om de är stora. Smörfräs svampen under omrörning i en kastrull tills vätskan blir klar på botten i kastrullen
Dela och rensa kantarellerna. Färska gula kantareller, eller kantareller på burk1 dl grädde1 st schalottenlöktoastbrödtimjan. Förrätter 1 pkt krustader
Ta de putsade och sköljda kantarellerna och lägg de i en stekpanna med smör som fått ta lite färg. Sväng runt pannan så att grädden lägger sig runt kantarellerna i pannan
Börja med att steka kantarellerna i smöret. Detta är ett spännande alternativ till Paj och kan ätas som förrätt eller som en del av en Tapasbuffe´ 1 pkt Färska Lasagne plattor. 300 g hackade kantareller
Jag blev mätt på denna, men en lite mindre portion skulle fungera som förrätt. Igår kom vi hem lite sent från landet, med oss hade vi en hink med kantareller Micke tog hand om tvätten medan jag fixade i köket…
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Färska kantareller är klart bäst, men djupfrysta funkar ju också men det är skillnad. Börja med att smörsteka kantarellerna med salt och vitpeppar efter behag, sedan värmer du också på en kastrull med buljongen och håller den sjudande
Stek kantarellerna i smöret, salta och peppra. Hade stora problem att hitta rätt mat men denna lät hur god som helst och ursprungsreceptet var egentligen kantareller men hittade ett paket trattkantareller i affären