Dela kantarellerna i mindre bitar. Stäng av plattan och rör ner räkor och ev rom. Värm en stekpanna på medelvärme och lägg i kantarellerna i torr panna
Tillsätt messmör, crème fraiche och vatten. gula kantareller. vatten. 1. Skala och finhacka löken. Stek skavet i olja och 1/2 msk smör i en stekpanna tills det börjar få färg
500 g färska kantareller. Fyllning1 purjolök 500 g färska kantareller olja och smör, till stekning salt och peppar 50 g babyspenat 300 g vällagrad ost, t ex Västerbottensost
Dela smördegsplattorna mitt itu. 8–10 st 1 pkt frysta smördegsplattor, ca 400 g 300 g kantareller 2 msk smör salt och peppar 250 g ricottaost 1 näve rucolasallad 50 g valnötter el hasselnötter 2 msk hackad färsk rosmarin Ugn 225 grader. 1 pkt frysta smördegsplattor. 300 g kantareller
Rensa och grovhacka kantarellerna. Blanda ner kantarellerna. 500 g fryst renskav7 dl (ca 200 g) färska kantareller1 stor gul lökSmör till stekningSalt och nymalen peppar2 dl vispgräddeFärska lingon och persilja till garneringLåt renskaven tina någon något
) Förra veckan knåpade mannen och jag ihop ett eget recept med färdig frysta smördegsplattor som vi hade låg i frysen och inte riktigt visste vad vi skulle göra med
Fräs kantarellerna i oljan, tillsätt löken och honungslagen, smaka av med salt och peppar. Servera rostbiffen med kantareller, senapskräm, havtorn och rostad baguette