Börja med att blanda, trattkantareller, vitlöksklyftor, röd. Smörstekt lök, kantareller och syltlök. 15 g trattkantareller (torkade). 200 g gulakantareller, smörstekta
Stek kantareller, rotselleri, lök, vitlök och timjan i smör. Servera din kantarellsoppa med lite crème fraiche, nystekta små kantareller och färsk timjan
gulakantareller, smörfrästa, lättsaltade. och la på smörpapper, och hällde i ett pkt gula ärtor. Skär broccoli, och smörstek gulakantareller och lägg i
Värm upp en stekpanna med lite smör, fräs kantarellerna på medelvärme under omrörning tillsammans med hackad lök och strimlad vitlål, tills kål och lök mjuknar
Detta skogens gula guld som smakar så underbart i stuvningar, pajer och smörstekt på rostat bröd…. Nu är det dags att ge sig ut i skog och mark och plocka kantareller