Blötlägg svampen om den är torkad. Placera kantareller, potatis och lök på en tallrik. Torka fisken torr med papper och dela den i fyra bitar, grundkrydda med salt och vitpeppar
Torka av tonfiskbitarna och hetta upp en stekpanna med smör eller olja. Dela kantarellerna i mindre bitar – det går bra att riva isär dem med fingrarna
Gnugga potatisen ren och torka den. Rensa kantarellerna och dela dem till mindre bitar. Servera med bearnaisesås, gärna ett salladsblad, bakad potatis och de smörstekta kantarellerna
Torka av överflödig vätska från fisken och lägg ovanpå svampsåsen. Skiva champinjonerna och stek dem tillsammans med kantarellerna i olja tills vätskan dunstar, tillsätt sedan smör och lök och stek i ytterligare 2 minuter tills de är gyllene. 150 g Kantareller
Nu finns det tex kantareller, trattisar, och lingon, och som en extra skjuts med inspiration på vägen ligger det tillsammans med vildsvinskött och lamm och annat gott som passar bra till
Blåbärstider och gott om kantareller tydligen. Sett många på Instagram som plockat massvis med blåbär och kantareller i år, ska tydligen finnas gott om dem i år
Torka av överflödig vätska från fisken och lägg ovanpå svampsåsen. Skiva champinjonerna och stek dem tillsammans med kantarellerna i olja tills vätskan dunstar, tillsätt sedan smör och lök och stek i ytterligare 2 minuter tills de är gyllene. 150 gram kantareller