Det kan räcka ganska långt bara att få äta en riktigt god pastarätt till lördagsmiddag. Denna rätt ska absolut blandas samman precis när pastan är färdigkokt, och sedan omedelbart läggas upp på ett fat
Till sist kantarellfonden och den skivade skinkan. Koka upp pastan för sig men spara en halv dl av vattnet och låt sjuda tillsammans med matlagningsgrädde och soja tills varmt på svag värme
) En krämig kantarellpasta med knaperstekt bacon. Rör ner pastan i kantarellsåsen. Kantarellpasta med knaperstekt bacon2-3 port1 liter kantareller2 msk smör1/2 rödlök2 msk mjöl3 dl mjölk3 dl matlagningsgrädde1-2 msk kantarellfond (Touch of taste)1 pkt bacon1 pkt färsk fettuciniStek kantarellerna tills all vätska kokat bort och det börjar knäppa i svampen. Koka i 5 minuter och smaka till sist av med kantarellfond, salt och svartpeppar
Jag använde kantarellfond men om du vill förstärka viltsmaken så använd viltfond. Jag kan mycket väl tänka mig att kokt mjölig potatis smakar bra till grytan också, liksom pasta - förslagsvis tagliatelle