Kantarellfond recept

Kantarelldoftande fläskfile à la Viktväktarna

Kantarelldoftande fläskfile à la Viktväktarna

2 msk kantarellfond. Skär filen i mindre bitar. Krydda med salt o peppar. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
Panna med vitkål och champinjoner

Panna med vitkål och champinjoner

Tillsätt matlagningsgrädde och kantarellfonden. champinjoner 1 klick smör eller lite matolja 2dl matlagningsgrädde 1 msk kantarellfond 0,5 dl hackad persilja. 1 msk kantarellfond
Kycklinggryta med svamp och vitlök

Kycklinggryta med svamp och vitlök

mer kantarellfond. 5 msk Bong Touch of Taste Kantarellfond. Gör så här. Börja med att skära kycklingköttet till grytbitar
Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram fläskfilé(er) , färsk 2 dl crème fraiche 1 msk smör , till stekning 1,5 msk kantarellfond , Bong Touch of Taste Kantarellfond 50 gram konserverade kantareller , el
Älgfärsbiffar

Älgfärsbiffar

2 msk Vilt och kantarellfond. Rör samman älgfärsen med osten och 1 msk fond. samt salt, peppar,potatismjöl, ägg och vatten
Pannbiffar med godaste kantarellsåsen

Pannbiffar med godaste kantarellsåsen

kantarellfond. kantarellfond. kantarellfond. kantarellfond. Ingredienser. Pannbiffarna. 1000 g nötfärs. 1 gul lök, finhackad och fräst i smör
Renskavsgryta med ris & svartvinbärs gelé

Renskavsgryta med ris & svartvinbärs gelé

1 msk vilt & kantarellfond. 1 msk vilt & kantarellfond. Idag njöt E och jag av en Renskavsgryta här hemma till fredagsmiddag, bytte ut Tacos en vecka
Svampfyllda lövbiffsrulader

Svampfyllda lövbiffsrulader

1 1/2 msk kantarellfond. 1. Skala och finhacka löken. Fräs den med svampen tills vätskan är borta. 2. Hacka persiljan
Soppa med svart trumpetsvamp

Soppa med svart trumpetsvamp

2-3 msk kantarellfond. 2-3 msk kantarellfond. Har ni lyckan att ha svart trumpetsvamp hemma så är en soppa av den underbart god att äta
Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram fläskfilé(er) , färsk 2 dl crème fraiche 1 msk smör , till stekning 1,5 msk kantarellfond , Bong Touch of Taste Kantarellfond 50 gram konserverade kantareller , el
Gräddig kantarellsoppa

Gräddig kantarellsoppa

1½ msk kantarellfond. Ansa och skär svampen i mindre bitar. Skala och finhacka löken. Fräs lök och svamp i smör i en gryta