Det är en kantarellpaj av egna kantareller och västerbottenostpaj. ) Börja med att göra smördegen8 portionerBlanda alla ingredienserKnåda till en slät bulleLåt stå minst 30 min i kylenKantarellfyllning (för västerbottenostfyllning, endast västerbottenost ca 150-200 g)4 små tarteletter300 g kantareller½ paket strimlat bacon1 klyfta skivad vitlök½ kruka grovt hackad bladpersilja1 dl lagrad ostÄggstanning8 små tarteletter3 dl grädde200 g kesella4 äggGör kantrellen så här. Sätt ugnen på 200 graderFräs bacon och vitlök tillsammansLägg i kanatrellerna och persiljan och låt det fräsa medSalta och papprarStäll åt sidanKlä pajformarna med smördegenVispa ägg, grädde och kesella i en bunke Lägg i fyllningen i botten på pajen (för västerbottenpaj, fyll med västerbottenost)Strö över osten Slå sist i äggstanningenGrädda i ca 25 min för småpajerna, något längre om du gör en stor