Vispa upp äggen och blanda ned cremefraichen och osten i en skål. 2 dl créme fraiche. 150 g riven västerbottenost. 4 ägg 2 dl créme fraiche. 150 g riven västerbottenost
I ett frasigt och lite grövre pajskal med potatis och rågmjöl som lite ovanligare ingredienser samsades mustigt viltskav, syrliga lingon, umamistinna kantareller, mjuksöt och kryddig palsternacka och pigg timjan med en krämig äggstanning med crème fraiche och västerbottenost
Vispa ihop ägg, mjölk och cremefraiche. 175 gr riven västerbottenost eller stark svecia. 1 dl cremefraiche. 175 gr riven västerbottenost eller stark svecia. 1 dl cremefraiche
Blanda äggen, cremefraichen och osten i en skål. 2 dl créme fraiche. 150-200 g riven västerbottenost. Häll mjölet i en skål och lägg i smöret (som ska vara kylskåpskallt) i bitar
· Vispa ägg och blanda ner cremefraiche och ost. Kantarellpaj med västerbottenost. Till middag idag blev det kantarellpaj, något jag aldrig gjort förut
Blanda grädde och cremefraiche, häll sedan blandningen över innehållet i pajen. 0,5dl Cremefraiche. 2dl smakrik riven Ost (jag använde västerbottenost)