Stekt Fisk med Gräddstuvade Kantareller 4 Hela Fiskar à 200 gr 3 msk Smör Havssalt och nymald Vitpeppar Kantarellstuvning 3 dl förvällda Kantareller En finhackad Rödlök 50 gr Smör ½ Ekologisk Veg Buljongtärning ½ tsk Vit Balsamvinäger 2 dl Grädde 2 dl Crème Fraiche Havssalt och nymald Vitpeppar Smält smöret i en gryta
Kantarellstuvning. Hej vänner,. Idag är det våffeldagen, så jag tänkte tipsa om mina våffelrecept. Våfflor kan göras på många sätt, och kan ätas som lunch eller som efterrätt med något sötare på
Häll i creme fraiche och låt fisken puttra i den i några minuter till. Hjortstek med kantarellstuvning 45 Serves 4 Save Recipe Print Ingredients 2 filébitar torskrygg 2 filébitar lax utan skinn. ca 4-5 min Häll i creme fraiche och låt fisken puttra i den i några minuter till
Kantarellstuvning, glutenfri. Det här en värmande och god soppa på trattkantareller som du kan använda både som förrätt men även som ensamrätt ihop med ett gott bröd
DKantarellstuvningen gjorde jag på enklast möjliga vis, d v s jag stekte på den rensade och ansade svampen och rörde sen i Creme Fraiche, och medan det småputtrade kryddade jag med vitpeppar, lökpulver och Trocomare örtsalt