Lägg i svamp och lök när det blivit lätt brynt, sänk värmen lite. Vi är lyckligt lottade här i Jämtland, som har tillgång till så mycket fin ädelfisk och mängder med svamp
Tillsätt löken och låt den fräsa med en stund. Skär löken i smala strimlor. Servera med kokt romanesco, blomkål eller broccoli och några skivor smör till
Fördela kantarellstuvningen över brödet och täck sen över med ost. Börja med att skiva baconet och stek det knaprigt, hacka under tiden löken och persiljan
När de har släppt ifrån sig vätskan, tillsätt löken och en rejäl klick smör. Så jag slängde ihop den här rullen med krämig kantarellstuvning och serverade i friska luften
Smaka av med salt och peppar samt lite soja. Hacka schalottenlöken. Bred kantarellstuvningen ovanpå. Tillsätt resten av smöret och fräs ihop lök och svamp
Krydda med valfria kryddor, jag brukar använda salt, svartpeppar och lite vitlökspulver. Kantareller eller valfri svampGul lökGräddes&p, vitlökspulverSkär ett snitt i kycklingfileernas tjockaste del och vik ut dem på lite plastfilm
Pressa vitlöksklyftan och hacka löken och fräs med. Smaka av med salt och peppar. Fördela röran på smördegsplattorna och pensla den tomma ytan med ett uppvispat ägg
På rostbröd lägger du kantarellstuvning och riven ost. Stuvningen gör du av rensade kantareller i lite mindre bitar som steks i smör med finhackad gul lök
Skala och finhacka löken. Fräs löken i lite matfett. 1 gul lök. 1-2 vitlöksklyftor. Crêpes medkantarellstuvning ca 10-14 stycken. 1 gul lök. 1-2 vitlöksklyftor 1 krm svartpeppar