Häll kantarellstuvningen på omeletten. Att tillaga omelett är väl inte min starka sida men här testade jag att göra den i micron (som allt annat jag gjort denna vecka
Stek halva omelettsmeten först, den ska inte vändas utan vara aningen gäggig ovanpå. Stek andra hälften av omelettsmeten (medelstark värme) och lägg den över stuvningen med den stekta, vackra sidan uppåt
Plocka svampen. Rensa, skär de stora i mindre bitar och skölj kantarellerna. Stek svampen i en stor kastrull med hälften av smöret tills all vätska kokat in
Gör Janssons frestelse och omelett och kantarellstuvning. Kommer ni ihåg DETTA planeringsinlägg. När jag talade mig varm om att skriva ner ett körschema för att undvika fallgropar
Slå stuvningen över den nygräddade omeletten och garnera med gräslök. Häll smeten i en smord ugnsfast form och grädda i mitten av 200-gradig ugn i ca 35 minuter tills omeletten har fått fin färg och stelnat