Recept ekologisk kantarellstuvning (självklart väljer vi ekologiska ingredienser). Yum. Skogens guld och höstens läckerbit kantarell får rama in vår lördagsfrukost
Plocka svampen. Rensa, skär de stora i mindre bitar och skölj kantarellerna. Stek svampen i en stor kastrull med hälften av smöret tills all vätska kokat in
Det sköter sig själv men det du behöver är att göra rätt från början, dvs rätt kryddor och vätska, följ bara receptet så får du världens godaste stek/gryta eller vad du nu vill göra med ditt kött
Oj, har visst glömt att lägga ut det här receptet. Denna lilla goding gjorde jag för några veckor sedan på en lördagkväll när jag och sambon skulle lyxa till det lite
Stuvningen blev en topping på saftiga nötfärsbiffar som ni får recept på här nedanför. Nu är hösten här med alla sina godsaker som naturen har att erbjuda
Stek brödet gyllene i smör och lägg upp på 4 tallrikar och lägg på kantarellstuvningen och toppa med extra ost och finskuren gräslök. Spara recept 400 g
Fördela kantarellstuvningen över brödet och täck sen över med ost. Sätt ugnen på 225 grader. Börja med att skiva baconet och stek det knaprigt, hacka under tiden löken och persiljan