Kantarellstuvning varm smörgås recept

Varm smörgås med kantarellstuvning

1. Sätt ugnen på 250 grader. 2. Borsta svampen och skär den i bitar. Lägg svampen i en kastrull och låt det mesta av vätskan koka in
Stockholmstips

Stockholmstips

Den med kantarellstuvning rekommenderas varmt. Än så länge är det ett kafé med kalla smörgåsar och sallader samt bakverk men de har planer på att förvandla det till en bistro med varm mat och rättigheter att servera alkohol

Varm smörgås med kantarellstuvning

Bred eventuellt tunt med smör eller smörgåsmargarin på brödet. 1 msk smör eller smörgåsmargarin. Borsta eller skölj svampen och skär den i bitar

Kantarellsmörgås

kantarellsås, kantarellstuvningsmörgås och kantarellsoppa - men den senare blir aldrig av. Håll kantarellerna varm i ugnsfast form i ugnen

Kantarellsmörgås

kantarellsås, kantarellstuvningsmörgås och kantarellsoppa – men den senare blir aldrig av. Håll kantarellerna varm i ugnsfast form i ugnen

Varmsmörgås behöver inte nödvändigt lagas i ugn. Den här smörgåsen blir minst lika god som en gratinerad, bara brödskivan är nystekt och "pålägget" hett