Karljohansvamp recept

Karljohansvamp med  färsk pasta

Karljohansvamp med färsk pasta

Nyplockade Karljohansvamp till färsk pasta. 6 – 7 dl rensad, sköljd och skivad/hackad Karljohansvamp. 7 dl rensad, sköljd och skivad/hackad Karljohansvamp
Måndag: Risotto med karljohansvamp

Måndag: Risotto med karljohansvamp

Häll hett vatten över karljohansvampen. Häll i karljohansvampen och låt den bli varm. 30 g torkad karljohansvamp. 30 g torkad karljohansvamp
Tryffelrisotto med karljohansvamp och parmesanost

Tryffelrisotto med karljohansvamp och parmesanost

Ingredienser Risotto 30 gram torkad karljohansvamp 2 st Schalottenlök(ar) 2 klyfta(or) vitlök(ar) 1 msk olivolja 3 dl arborioris 3 dl vitt vin , torrt, valfritt 8 dl grönsaksbuljong 50 gram smör 100 gram parmesanost , färsk, riven 40 gram tryffel , färsk sommartryffel 1 salt 1 svartpeppar Köp receptet
Cannelloni med ricotta och karljohansvamp

Cannelloni med ricotta och karljohansvamp

Ingredienser 10 g torkad karljohansvamp (blötlagd) 1 knippe basilika 200 g ricottaost 0. Ingredienser 10 g torkad karljohansvamp (blötlagd) 1 knippe basilika 200 g ricottaost 0