Då gjorde jag dessa potatisariugnen, ooo va gott det blev. Vigrillade karrekotletter i helgen. Häll ut potatisen (oljan o allt) i en lagomt stor ugnsform
Karrékotletter som marineratsiasiatisk barbequesås över natten och sedan ugnsteks, mums… en sötstark delikatess som ju passar alldeles utmärkt som lunch när det nya året firasin
Släng en saftigbitrödvinsmarineradkarrékotlett på grillen, rosta lite hemmagjorda potatisklyftoriugnen och hacka samman en riktigt fräsch och krispig sallad
Lägg kotletterna (frysta eller tinade) i en ugnssäker form, inte för stor. Helst ska den vara ungefär så stor som ytan kotletterna tar upp när man lägger dem bredvid varandra
Idagblir det lugnare då vi kör en riktig hemma-dag idag. Det är så skönt att bara få vakna av sig själv, ingen klocka som väcker en och stressar om att det snart är dags att ge sig av