Jättefin konsistens med den brynda ytan och den långsamt ugnsbakade insidan. När dem fått fin stekyta så lägger du dem i en ugnsform och låter vila medans du gör iordning såsen
Du måste använda en emaljerad stekgryta med lock som kan vara i ugnen. Första gången du gör den kanske du vill checka i grytan så det inte går torrt, men när du kan din ugn, så vet du att nästa gång kanske du till och med kan åka till jobbet, gå långpromenad eller sova
Slå karréskivorna lätt med med en klubba eller baksidan av kökskniven. Om ugn används, sätt plåten eller ugnsformen i mitten av ugnen, 200 grader i 5-7 minuter, flytta sedan upp plåten/ugnsformen högst upp i ca 2-3 minuter för att få fin yta
Lägg över i en ugnssäker form och häll svampsåsen över. Sätt ugnen på 225º. Stek karréskivorna i en klick smör i ca 3 minuter på var sida, tills de är genomstekta. Gratinera i ugnen i ca 10 minuter
Jag rimmade fisken och stekte den sedan i ugnen samtidigt som jag ugnsrostade skivad blomkål. Salta helt enkelt fileerna 15 min innan du steker eller ugnssteker dem. Steker du i ugn så gör detta på 150 grader i 15 min. Rosta i ugnen på 225 grader mellan 20 och 40 min beroende på hur rostad du vill ha den
Stek fläskkarréskivorna i smör, smaksätt med salt och timjan. Denna rätten kan man göra i förväg och sedan göra klart i ugnen när man skall servera den
Lägg karréskivorna i en plastpåse. Karrékotletter som marinerats i asiatisk barbequesås över natten och sedan ugnsteks, mums… en sötstark delikatess som ju passar alldeles utmärkt som lunch när det nya året firas in
Ställ i kylen att marinera i en halvtimme medan ugnen blir varm. Sätt ugnen på 225 grader vanlig ugn. Värm en stekpanna och stek karréskivorna i 3-4 minuter på varje sida så att de får färg. Sätt in karrén i mitten av ugnen och stek klart i ca 8 minuter