Karre recept

Härlig karré

Härlig karré

Skär karrén i cm tjocka skivor, inte ända ner. Salta och peppra varje skiva in och utvändigt lite grann
Helstekt karré i ugn, med mustig sås

Helstekt karré i ugn, med mustig sås

Det som är helt avgörande för hur smaken på den här karrén blir, är valet av kryddblandning. Jag tog en kryddblandning som heter Vilda Fantasier och som innehåller dragon, rosépepar, lök, cayenne, paprika och vitlök
Chipotlemarinerad karré

Chipotlemarinerad karré

Att tillaga maten långsamt har blivit allt mer populärt. Om du inte har en Crock-Pot gryta så kommer här ett recept på en god karré tillagat i ugnen i mellan tre till fyra timmar
Grym långkokt karre´ i sambalsås!

Grym långkokt karre´ i sambalsås!

Fläsk karre´ i sambalsås. 6 skivor karre´kotletter. 6 skivor karre´kotletter. Hallå därhemma i stugorna. Har ni det bra
6-timmars karré i ugn

6-timmars karré i ugn

Börja med att blanda ihop alla kryddorna och låt karrén marineras med dessa i en tät plastpåse över natten
Helstekt karré eller kotlett

Helstekt karré eller kotlett

Sätt ugnen på 150 grader. Bind eventuellt upp köttet med steksnöre. Skala och rensa rotfrukter, persilja, vitlök, kål och lök
Karré med ädelost

Karré med ädelost

Salta och krydda karréskivorna, lägg dem i en ugnsform. Torka av de soltorkade tomaterna från olja annars flyter oljan omkring och ser osmaklig ut, skär dem i mindre bitar och strö över köttet
Karr'e i Lergryta

Karr'e i Lergryta

Jag kom på den brillianta ide'n att damma av våran gamla lergryta idag när det stod fläskkarre på menyn
Äppelfylld karré med steklök & sky

Äppelfylld karré med steklök & sky

Börja med fyllningen. Skala och finhacka löken. Klyfta, kärna ur och skär äpplen i små tärningar. Finhacka baconskivorna
Karré med sötpotatis och tzatziki

Karré med sötpotatis och tzatziki

En snabb mobilbild innan familjen började äta. Fredag eftermiddag och strax innan jag börjar stänga ner dagens arbete och logga ur på jobbet funderar jag över vad vi ska äta
Karré i lergryta

Karré i lergryta

Blötlägg lergrytan minst en kvart i kallt vatten. Dela rot- och grönsakerna i jämnstora bitar (grovt )