En väldigt god gratäng färdig att ätas som den är eller tillsammans med pasta, ris, bulgur etc. En härligt krämig sås med ostsås tillsammans med kassler och purjolök
Tyvärr fungerar inte denna rätt så bra att frysa så det gäller att äta upp den inom några dagar. Stek löksorterna mjuka i lite smör utan att de tar färg
Det är inte lätt alls dagar att vara själv hemma med en bebis, vissa dagar blir det sån vällagad och god lunch som idag, andra dagar hinner jag inte ens äta
Du kan ätakasslern både varm och kall, gärna med en god sallad till. Igår blev det en väldigt snabbgjord middag här hemma efter ett recept som fiskats upp från mappen märkt "Kassler" ur gröna lådan
Såhär efter semestern är det många som vill ta tag i vardagen igen – dra ner på alla godsaker man ätit under sommaren och kanske snåla lite efter att man har spenderat en del under semester men ändå äta gott
Hur mycket man än har att göra så måste man ju dock alltid äta, eller hur. Koka lite pasta och servera med denna snabblagade, otroligt krämiga kassler- och spenatsås och du har en middag på bordet inom några minuter som gör alla mätta och nöjda