Under tiden, mixa resten av oljan, skalade vitlöksklyftor och den urkärnade chilin i små bitar, tills det blir fint hackat (detta för att slippa bitar)
Slå på ca en dl sweet chilisås och spadet från ananasen. Toppa med färsk, röd chili. Strimla kasslern och fräs på i stekpanna eller wokpanna tillsammans med strimlad paprika, minimajs och ananasbitar
Vispa grädden skummig, tillsätt hot chili sauce, tomatpuré, dijonsenap, pressad vitlök och kryddor. Skiva tomaterna och lägg dem och ananasen på kasslern
Skär kasslern i strimlor och bryn den i en stekpanna, lägg över i en större kastrull. Hacka löken och chilin, skär morötterna och paprikan i lagom bitar, lägg allt i stekpannan och bryn försiktigt
1 dl sweet chili. kokt färskpotatis (kokad i MASSOR av dill med kronor), tunt skivad och kall kassler och en kall sås gjord på en halv, färsk och hackad ananas, en burk pizzasallad (som blev över från gårdagens utsvävning med köpe-pizza), några msk turkisk yoghurt, lika många msk majonnäs och cirka 1 tsk salt, några drag med pepparkvarnen. 1 dl sweet chili
Ovispad grädde blandas med tomatpuré och chili. När alla är förstekta, lägg på paprikan och ananasen. När du är nöjd, häll över kasslern och ställ in i ugnen