Det är också gott att smaksätta gratängen med senap eller byta ut svartpeppar mot citronpeppar. Jag älskar potatisgratäng, blandar man sen ner kassler eller skinka så har man en hel middag i formen
Kasslergryta och fiskgratäng. Kasslergryta. Blanda 2st ägg med 2dl milda mat extra 4% 150 gram keso, krydda med dill, aromat och lite salt, citronpeppar och häll över i ugnsformen, grädda i ca 35-45 min i 225 grader. 260 gram kassler som du skär i kuber, 190 gram vitkål hackad, 60 gram hackad purjolök, stek i lite olivolja, häll i 3 dl milda mat extra 4%, 1,5 dl alpro kokosmjölk och två dl mellanmjölk. 260 gram kassler
Koka uppoch tillsätt crabbsticks, smaka av med salt och citronpeppar. 600 g Kassler. Skiva champignonerna, Skär crabbsticksen i bitar, spara lite avspadet
Fräs lök och vitlök i matfett ochtillsätt salt och citronpeppar. 600 g Kassler. Hacka ihop mjöl och smör, tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihoptill en deg som får ligga kallt 30 min