Blanda ajvar relish, cremefraiche och kryddor och bred över kasslern. Strö på paprikatärningarna. Eftersom inte hela burken med ajvar relish gick åt till ajvarbiffarna igår kommer här ytterligare en rätt med ajvar relish och kassler, så den inte behöver stå och bli gammal
Vispa upp crème fraichen i stekjärnet tillsammans med tomatpurèn och senapen. Ca 800 gram kassler. 14 dl crème fraiche. 11 röd paprika. 11 grön paprika. 1Grovmalen svartpepparSkiva kasslern i ca 1 cm tjocka skivor. Häll sen alltsammans över kasslern och sätt in i ugnen i 200 grader i ca 15-20 minuter
4 900 g fast potatis 1 purjolök 1 msk olja salt och peppar 2 tomater ca 500 g skivad kassler 2 dl lätt crème fraichepaprika och chili 1 dl mjölk (gärna 1,5 %) 1 dl riven ost (gärna 11 %) 2 msk färskriven pepparrot Lägg till i inköpslistan
Vispa ihop och koka upp allt utom paprikan, den skär du i mindre bitar och tillsätter sedan. Ta kasslerbiten och dela den på i 4 delar, skär den i skivor och lägg snyggt i en ugnsform. Slå sås o paprika över kasslern och sätt in i 200 grader varm ugn i 20 minuter. 1 kg kassler. 4 dl crème fraichepaprika chili. 1 stor röd paprika
Ha i champinjonerna med spad i en gryta, Rör i crème fraichen, tillsätt curry och pasta rossa. Strimla och skär kasslern i mindre bitar och dela tomaterna och tillsätt i grytan tillsammans med de krossade tomaterna och sweet chilin