Kassler med ädelost krossade tomater recept

Matpajer, så lyckas du!

Matpajer, så lyckas du!

Kassler, krossad ananas och chilisås. Matpajer överlag går ju att variera i all oändlighet med fyllningar men jag har ett säkert kort på pajdeg samt ”vätska” som den ska fyllas med
Jambalaya - cajunsk pytt

Jambalaya - cajunsk pytt

Smaka avmed tabascon, saltet, farinet och ev sambal olek. Häll över de krossadetomaterna, chilin,kycklingbuljongen och sist riset
Pannkakstårta

Pannkakstårta

Låt det hela koka upp, rör om, blir det för tjockt kan Du späda medlite vatten. Dags att hälla imjölk, krossadetomater, ketchup, kinesisk soya och buljongtärningen
Färsfylld squash

Färsfylld squash

Gröp ur det mjuka i mitten med ensked och hacka det i tärningar. Strö över mjölet ochtillsätt de krossadetomaterna, vattnet, kryddorna och senapen
Fyllda pitabröd

Fyllda pitabröd

Smält smöret i en stekpanna och fräs blandfärs och lök, mosa med engaffel så färsen finfördelas. Tillsätt krossadetomater ochböngroddar och låt puttra sakta tills det mesta av vätskan harförsvunnit
Kebab av färs

Kebab av färs

Koka ihop de krossadetomaterna något och smaksätt med litehackad lök och basilika. Servera med ris, gurkstavar och bröd
Köttfärspizza

Köttfärspizza

600 g Kassler. Ljumma vattnet till 37°, smula ner jästen och rör ut. Tillsätt olja,salt och vetemjöl. Arbeta till en smidig deg
Lasagne med äggstanning

Lasagne med äggstanning

Tillsätt krossadetomater, tomatpuré och vitlöksklyftor och låtputtra tills det mesta av vätskan har avdunstat

Minestronesoppa med ostsnittar

Lägg mot slutet i krossadetomater och snabbmakaroner. Tillsätt vattnet, smula i buljongtärningen, lägg itomatpurén och krydda med basilika och vitlök
Peppardelle med fiskspett och aioli

Peppardelle med fiskspett och aioli

Servera genast med varm pasta, tomater och sås. Det brukar gå bra med en mortelstöt. 600 g Kassler. Koka upp den skalade schalottenlöken i lättsaltat vatten

Dagens Recept: Mias sallad

Detta är en nyttig, god och mättande sallad där vi blandat sommargrönsaker och svamp och toppat med några spröda groddar och kryddkrasse