Strö till sist över osten. Kassler, ris och ananas är en perfekt kombination tycker jag, och rör vi ihop allt i en gratäng med en touch av curry blir det en riktigt god glutenfri vardagsmiddag, smaklig måltid
Häll såsen över kasslern och avsluta med den rivna osten. Tillsammans med lite ananas, champinjoner och en förträffligt god och enkel sås så har ni den perfekta sommarkasslern
Strö över ost. Lägg i en form och häll kokosmjölk och ananassaft över kasslern. Skiva upp 6 skivor kassler och lägg en ananas skiva mellan varje kasslerskiva. In i ugnen i ca 25-30 min 6 skivor kassler. 6 skivor ananas. Saft från 1 burk ananas (565 g). 1 dl ost
Jag minns att vi i skolan fick "Kassler Hawaii" som bestod av en torr skiva kassler med en skiva ananas på samt en skiva smält ost som serverades med torrt långkornigt ris och det var ju inte världens roligaste kasslerrätt