Blanda grädde, ost, persilja och peppar. Skiva kasslern och lägg den i en ugnssäker form. 4 port 400 g kassler 2 dl vispgrädde 1 dl riven ost ½ dl hackad färsk persilja 1 krm vitpeppar 65 g salladsmix Gör så här Sätt ugnen på 225°. 400 g kassler. 1 dl riven ost
Skiva kassler och lägg i en ugnsform, skiva en gul lök och strö över, blanda två dl minigrädde med lite ketchup och kryddor och häll över, toppa med ost och in i ugnen tills fin färg har uppstått
Blanda grädde, ost, persilja och peppar. Skiva kasslern och lägg den i en ugnssäker form. Sätt ugnen på 225°. Häll såsen över kasslern och gratinera i mitten av ugnen ca 15 min. 400 g kassler
riven ost. Lägg riset i en ugnsform. Skiva och strimla kasslern. Avsluta med riven ost. Stek lök till den blir lite glansig, tillsätt sedan kassler och stek i några minuter