Skär kasslern i strimlor, löken och paprikan i bitar. Mat ska ändå lagas och då är det smidigt att laga en kasslergryta som snabbt tillagas medans pastan kokar
Sila bort vattnet och fräs ris och lök några minuter utan att det tar färg. 1 hackad gul lök . 2 röda paprikor 3 msk matyoghurt, ev. 200 g halstrad kassler. 1 hackad gul lök. 2 röda paprikor 3 msk matyoghurt, ev
Strimla kasslern, skiva champinjonerna och sellerin. Tärna paprikan. Fräs kasslern och grönsakerna några minuter i en stekpanna med resten av matfettet
Skala och hacka löken. Servera med den grillade kasslern. 4 pers600 g kassler1 tsk olivolja1 rödlök2röda paprikor2 msk olivolja1 burk svarta bönor20 körsbärstomater2 msk vinägersalt, pepparhackad persiljaGÖR SÅ HÄR. Skär kasslern i ca 1 1/2 cm tjocka skivor. Grilla eller stek kasslerskivorna 2-3 min på varje sida. 600 g kassler. 1 rödlök. 2 röda paprikor
Under tiden, mixa resten av oljan, skalade vitlöksklyftor och den urkärnade chilin i små bitar, tills det blir fint hackat (detta för att slippa bitar)
Fräs paprika och schalottenlök i en gryta med olja, tills löken blir mjuk. Hacka schalotten-lökarna. Servera kasslern med paprika- och bönröran och dekorera med timjan