4 900 g fast potatis 1 purjolök 1 msk olja salt och peppar 2 tomater ca 500 g skivad kassler 2 dl lätt crème fraiche paprika och chili 1 dl mjölk (gärna 1,5 %) 1 dl riven ost (gärna 11 %) 2 msk färskriven pepparrot Lägg till i inköpslistan
Skiva några tomater och lägg dem ovanpå. Tillsätt ost. 14 dl riven smakrik ost (typ Präst eller Västerbottenost). 14 dl strimlad kalkonkassler. 11 st tomat. 1Riv osten och strimla kalkonkasslern i fina strimlor. 1Lägg kasslern över den förgräddade pajbotten
Detta åt jag tillsammans med keso och tomater, smakade jättegott. Rör ihop creme fraiche, mjölk, riven ost, salt, peppar och paprikapulver och häll över kasslern
Dela tomaterna och blanda dem med olivolja, timjan, salt och peppar. Strö över ost. Skiva kasslern och lägg den som om den vore hel på ett ugnsfast fat
Skiva tomaterna o lägg på bädden. Riv ost och strö över. Skiva kassler i cm stora bitar. Rör ihop créme freich, grädde, vatten, chillisås och kryddor och slå över kasslern