Smaka av med salt och peppar låt allt bli genomvarmt. Servera gärna med ris till samt en sallad. 1Ev en burk svamp i bitar. 1400 g kassler 50 g smör 2-3 tsk curry 2-3 klyftor pressad vitlök 1 st finstrimlad purjolök 1 st finstrimlad röd paprika 1 st finstrimlad grön paprika 4-5 msk tomatpuré 2 dl vispgrädde 2 dl creme fraiche Salt Peppar Ev en burk svamp i bitarSkär kasslern i tunna stimlor, fräs i smör tillsammans med curry, vitlök, purjo och paprikorna tills grönsakerna mjuknat
Fräs i en stekpanna med kalvfonden i några minuter. Skiva svampen , strimla kasslern. Vispa ihop majsstärkelsen med grädden och mjölken tillsätt dragonen
Fräs i en stekpanna med kalvfonden i några minuter. Skiva svampen , strimla kasslern. Vispa ihop majsstärkelsen med grädden och mjölken tillsätt dragonen
Lägg över löken och svampen i en bunke så länge. Den är mager (om man skär bort det lilla lager med fett som sitter på) och god även om man nu försöker pumpa den så full med vatten att man snart får flytta den till dryckeshylla i butiken snarare än kötttdisken
Blanda ned svampen. Kasslergrytaca 400 g kassler1 gul paprika1 bit purjolök1 brk majs1 brk creme fraiche100 gr philadelfiaost1 tsk sambal olek2 msk aijvar relishev champinjonersalt och pepparGör så härSkär kasslern i bitar och stek i stekpannan. Servera med sallad och pressad potatis ca 400 g kassler
I medsvamp och spad och matgrädden. Öppna svampburken och klipp svampen i mindre bitar. Vi hade en stor bit kassler i frysen, så då tänkte jag att jag gör väl en kasslergrytamed ris