Idag provade jag att göra en ny grötkombo som var riktigt god. Gjorde gröten på fiberberikade havregryn och toppade med kvarg, lingonsylt, bananskivor och hackad choklad
Ni som har följt mig ett tag har kanske läst att jag ÄLSKAR gröt, framförallt havregrynsgröt, och gillar att variera den så det inte bara blir den vanliga kanel- och äppleversionen
Kcal. Enligt gängse rekommendationer så är det fortfarande gröt, gröt, välling, gröt, fruktpuré, välling, majskrokar, fruktpuré och så lite mera gröt som gäller
Gröten kan göras flera dagar i förväg och sparas i kylen. Att beräkna hur mycket skulle betyda att man först behöver ha något slags snitt på hur väl folk tuggar sin chiagröt eller chiapudding, vilket såklart är en mycket svårknäckt nöt
Imorse var det riktigt kämpigt och kliva upp och köra cardio och efter jag var klar var jag så sugen på att äta min favoritfrukost som är havregrynsgröt med färska bär och "proteinfluff" (casein + vatten som jag vispar med elvisp tills det blir som grädde)
Kcal. Recept på raw bovetegröt har jag lagt upp ett par gånger förut. Raw bovetegröt är perfekt sommarfrukost som man blir mätt på men med en mättnad med mycket vegetabiliskt protein och fibrer
vem säger att man inte kan äta gröt till lunch. Jag gillar ändå att äta MYCKET och jag vill känna mig mätt så för att få volym på gröten blev det både blomkål och pumpapuré i idag
Jag förlorar, går upp och äter min älskade gröt. 412 kcal. 412 kcal Tillagningstid. Wow. Jag bländade in princip mig själv när jag la till bilderna, ögonen är efter de här regn-dygnen inte vana vid att se ljuset