Wok. Hetta upp en stekpanna eller en wok med lite olja. Woka kyckling, vitlök och ingefära någon minut. 718 kcal, 41 g protein, 18 g fett, 90 g kolhydrater 300 g Sjögräsnudlar
Det är ju tur att man inte är själv när man äter enligt en viss princip - kommer man inte på nån vettig mat själv kan man ju få tips, och därför blev det kycklingwok i går kväll (tack för det, G)
I steg tre lägger du chili, vårlök, svamp och cashewnötter i en wok tillsammans med kokosolja. Woka grönsakerna i några minuter så att de blir tillagade men behåller krispigheten
I steg tre lägger du chili, vårlök, svamp och cashewnötter i en wok tillsammans med kokosolja. Woka grönsakerna i några minuter så att de blir tillagade men behåller krispigheten
Efter träningen väljer jag vitt ris då det i ett återhämtningsmål är fördelaktigt att inte äta allt för mycket fibrer för snabbare återhämtning, annars brukar jag servera woken med matvete eller råris
Kcal. Wok. Hetta upp rapsolja i en stor stekpanna eller wok och stek tofubitarna gyllenbruna. Tillsätt sesamoljan i pannan och woka alla grönsaker tillsammans med ingefära, vitlök och chili