Häll till slut över grädden och créme fraichen och några droppar soya. 2 dl Créme Fraiche. Stek/bryn det frysta kebabköttet några minuter så det inte är rått
En god kebabgryta som du snabbt slänger ihop. 6 portioner Kebabgryta. Om du vill ha en krämig gryta kan du tillsätta 2-3 dl grädde eller cremé fraiche och låta grytan puttra i ytterligare 10-15 min, jag kör min gryta utan. 6 portioner Kebabgryta
Häll i cremefraichen värm upp och smaka av med kryddor. Foto. Martina Ca 611 kcal/port med ris Ca 386Â kcal/port utan ris 400 g kebabflarn 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 röd paprika 1 gul paprika 1 msk smör 3 dl lättmjölk 1 dl chilisås 2 dl fraiché 8% 1 tsk basilika salt svartpeppar 3Â dl okokt ris Gör så här
Häll i grädde, crème fraiche och tacokryddan. 1 burk Créme fraiche paprika & chili 2 dl. Dela paprikan i skivor, bryn tillsammans med purjolök och champinjoner