Fräs upp kebabköttet ca 5 minuter. Fräs lök och vitlök i en tjockbottnad traktörpanna. Häll på grädden. Tillsätt kryddorna, tomaterna och buljongtärningen
stekt kebabkött, skivad rödlök eller gul lök samt hackad pepperoni. Detta kan du göra på ett bakplåtspapper som du sedan vänder upp och ner i långpannan och drar sedan av bakplåtspappret så att degen stannar i långpannan
Fräs kebabkött, lök, vitlök och champinjoner i en stekpanna. 400 g kebabkött (finns att köpa i frysdisken). 400 g kebabkött (finns att köpa i frysdisken)
Här är en egen variant med renskav som kebabkött. Att göra egna klyftor i ugnen, en god kebabsås och en klassisk kebabsallad bestående av isbergssallad, tomat och lök blev uppskattat här hemma
Får man bara ta i ett gott kebabkött så smakar den precis lika gott som pizzeriornas kebabpizza. Nej, givetvis inte, och jag ska erkänna att jag aldrig gör det, men vet att många brukar göra det
Den används flitigt i sallader och serveras gärna med kebabkött. Syrlig persiljesllad med rödlök och sumak som är ett måste att serveras till grillat i Mellanöstern, särskilt med kebab