Servera med en klick creme fraiche eller lite kesella. häll bara över det i pajskalet med den blandningen du hade i först och sen in i ugnen tills det stelnat och då är det klart
Om du vill ha en magrare pajdeg så byt ut hälften av smöret mot kesella. Häll färsen i pajskalet. Förgrädda pajskalet ca 10 min. Jag upplever att pajen blev något blek gällande pajskalet och kommer nog förgrädda det närmare 15 minuter nästa gång samt även ha på lite extra riven ost ovanpå själva köttfärsfyllningen
Lägg i det förgräddade pajskalet. 5 dl grahamsmjöl, 125 g kvarg eller kesella lätt, 50 g flytande margarin, 2 msk kallt vatten, salt. 3 ägg, 125 g kvarg eller kesella lätt, 1
Rör ner rabarberkompotten lite slarvigt i smeten och häll den i det förgräddade pajskalet. 11 förp Kesella 10 %. 1Cheesecakesmet600 g Philadelphia 1 förp Kesella 10 % 1 dl strösocker 1 dl maizena 1 vaniljstång (endast fröna) 4 ägg, ekologiska 1 dl vispgrädde 200 g vit chokladSätt ugnen på 175 grader. Vispa philadelphiaost, kesella och frön från 1 vaniljstång krämigt
Vispa ihop ägg, kesella, grädde och kryddor. Strö ut den sparade osten i botten på pajskalet. 200 g lagrad prästost4 ägg250 g kesella3 dl grädde3 krm cayennepeppar½ tsk saltGör så här. Förgrädda pajskalet i ugn på 200 grader i ca 10 minuter. 250 g kesella
3 ekologiska ägg2 dl Kesella 10 %1 dl crémè fraiche1 dl strösocker100 g riven mandelmassa1 liter bär av valfri sort (frysta eller färska)25 g mandelspånBlanda samman smör, vetemjöl och florsocker. Fyll pajskalet till 2/3 med fyllning och fördela bären över pajen
Lägg grönsaker, kassler och fetaost i pajskalet. 1 dl mager kesella. 1 dl mager kesella. Nu ha jag ÄNTLIGEN fått en kamera, så nu kanske jag kan börja ta lite vettigare bilder