Kesella recept

Kesella limpa

Kesella limpa

Rör i salt, farinsocker, sirap, ägg och kesella. 250 g mager kesella. 1 ägg 250 g mager kesella. Limpa, 3 st
Kesella med blåbär

Kesella med blåbär

Blanda i kesella, keso och vaniljsocker. ,5 dl kesella 1 %. Så här gör du. Mosa gärna blåbären lite först i en skål, spara några till topping
Kesella Topping

Kesella Topping

Blanda Kesellan med lättströ i en skål. När chokladen är helt smält så blandar du ihop smeten med Kesellan och rör om ordentligt

Kesella med jordnötssmörsås och fröknäcke

Bägare med kesella (1 % fetth. Dagens frukost. ), en skivad banan och jordnötssmörsås ( blanda och värm 1 msk jordnötssmör+ 3 msk vatten i micron) + fröknäcke ( recept kommer
Kanelbullar med kesella!

Kanelbullar med kesella!

Tillsätt kesella, socker, salt och ägget. 250 g kesella. Smält smöret på medelvärme, tillsätt mjölk och värm upp till 37 °, fingervärme
Lussekatter med kesella

Lussekatter med kesella

De blir så saftiga och porösa med kesella och så håller de längre om man har ett ägg i. flytande margarin, kesella, salt, socker, saffran och ägg
Grahamsrutor med kesella

Grahamsrutor med kesella

Tillsätt rumsvarmt matfett, salt, honung, kesella, grahamsmjöl och det mesta av vetemjöl special. 250 g kesella
Lussebullar med kesella

Lussebullar med kesella

Vi börjar med en klassiker – lussebullar med kesella – som många hävdar är det allra bästa sättet att få bullarna saftiga och hållbara
Saftig semla med kesella

Saftig semla med kesella

Att baka bullen själv är inte det minsta krångligt, använder du Kesella i degen blir de saftiga och fluffigt goda
Pajdeg med kesella

Pajdeg med kesella

Tillsätt kesella och arbeta snabbt ihop till en deg. 1 dl kesella. Hacka ihop smör och mjöl till en smulig massa, gärna i matberedare
Morotsbröd med kesella

Morotsbröd med kesella

Tillsätt salt, matolja, kesella, morötter, durumvetemjöl och det mesta av vetemjöl special. 2 dl kesella
Saffransbröd med Kesella

Saffransbröd med Kesella

Häll Kesellan i degspadet. 250 g kesella. Smält fettet, häll på mjölken och värm till ca 37°. Rör ut den smulade jästen i degspadet
Saftiga lussekatter med kesella

Saftiga lussekatter med kesella

Tillsätt kesella, socker, sirap och salt. 50 g jäst för söta degar150 g smör5 dl standardmjölk, 3%1 g saffran (2 pkt)250 g kesella, 10%1,5 dl socker1 klick ljus sirap0,5 krm saltvetemjöl