Kinakål maträtt recept

Kimchistekt ris med ägg (mjölkfri)

Kimchistekt ris med ägg (mjölkfri)

Kimchi är en traditionell (fermenterad) koreansk rätt, som ofta baseras på kinakål, och det är ett riktigt läckert tillbehör till olika maträtter

Kall mat väcker heta känslor

För mig är det ren glädje att skapa raw food-alternativ av traditionella maträtter. Däremot återfinns flera av de maträtter som funnits på menyn under åren som gått
Miso Ramen

Miso Ramen

* Jag har precis lagt kinakål eftersom kål inte har fin grön färg. Miso Ramen är en Ramen nudel maträtt från norra delen av Japan
Klassisk Kimchi

Klassisk Kimchi

Kimchi är en Koreansk sidorätt som passar till de flesta maträtter. Salladskål/kinakål (2 kg ca 2 huvuden) + 2 nypor salt OBS jodfritt

Philly cheese steak sandwich

Jag ska också ha SALLAD som tillbehör, en krispig sallad som roman eller kinakål skulla passa fint. I Amerika och länderna nedanför oss så är denna maträtt mycket vanligt, precis som våra färdigbredda ost & skinkfrallor som finns på närmsta bensinmack… Men detta är tusen gånger godare och matigare

Wokad Vinägerkål

Skär kinakålen på längden i ½ centimeter breda strimlor. till att lyfta lite tyngre maträtter, som rödkokt sidfläsk eller fet fisk