I kina serverar man gärna en sallad gjord av bambuskott, böngroddar och kinakål. Koka nudlarna i rikligt med lättsaltat vatten i en stor gryta enligt förpackningens anvisning
Smaksätt med fisksås, soja och ostronsås. Lägg ut ett ark med kortsidan mot dig. Pensla kanterna med lite olja, vik över den nedre kanten, vik in sidokanterna och rulla ihop till en rulle
Jag har fler recept på andra fyllningar som man kan variera med. TIllsätt tofu, vitlök, ingefära, chili, koriander, schezuan peppar och eventuellt lite ostronsås (som även finns att köpa vegetarisk gjord på svamp)
Låt nudlarna rinna av och lägg dem i en skål med 1 msk av oljan, vänd nudlarna i oljan. Blanda ner ostronsåsen och 3 msk vatten. 1 l strimlad kinakål. 3 msk ostronsås
Här i Japan finns gyozaplattor att köpa färdiga men om de är svåra att hitta i Sverige kan man naturligtvis använda de kinesiska wontonplattorna, eller baka egna gyozaplattor av med vetemjöl, salt och kokande vatten