Lägg upp kinakålswoken på ett fat, toppa med kokosnudlarna och strö över koriander. Kinakål. Skölj och grovstrimla kinakålen och skölj och skär blomkålen i mindre bitar
Lägg upp kinakålswoken på ett fat, toppa med kokosnudlarna och strö över koriander. Kinakål. Skölj och grovstrimla kinakålen och skölj och skär blomkålen i mindre bitar
Skölj den kinakålen, skaka den torr och skär de vita delarna i smala remsor. Ta bort tofukuberna ur marinadblandningen, låt dem rinna av och bryn dem på alla sidor i en varm wok
300g kycklingfärs2tsk soya2msk vegetabilisk olja2st rivna vitlöksklyftor½st finhackad röd chili1msk riven ingefära1,2dl strimlade bambuskott230g riven morötter1,2dl hönsbuljong5dl strimlad kinakål20st TYJ Springroll pastry100g risnudlar (blötlagda)1st ägg för penslingOlja till fritering. Häll 2msk olja i en wok och stek färsblandningen tills färsen tappar sin råa färg. Blanda i risnudlar och kinakål och rör hela tiden i ca 1 minut. 5dl strimlad kinakål
Pak choy – som också ses gå under namnet pak soi, bok choy och tat sai – har vita, långa, köttiga och saftiga stjälkar vars smak påminner om kinakålens
Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna och lägg i Soja Bitar. 1/2 kinakål (salladskål). 1. Finhacka chili och vitlök, och strimla övriga grönsaker i lagom stora bitar
Programmen kretsade ofta kring en ingrediens, till exempel kinakål eller soja. Wokade gröna bönor. Det finns en känd rätt från sichuan med wokade bönor och fläskkött
Woksås. Blanda samman alla ingredienser till woksåsen. Hetta upp en wokpanna och häll i matoljan. Smaksätt med woksås efter tycke och smak, låt allt puttra i ett par minuter, tänk på att grönsakerna ska vara lite krispiga
Hetta upp vegetabilisk olja i en wok och koka chilin tills den blir mörk. 500g skivad kinakål2 msk risvinäger1 1/2 msk socker1/2 tsk salt3-4 hackade vitlöksklyftor4 msk oljatorkad chili eller bara chiliolja1 msk hackad koriander1 msk sesamoljaBlanda kålen med vinägern, sockret, saltet och vitlöken