Kinakål. Skölj och grovstrimla kinakålen och skölj och skär blomkålen i mindre bitar. Lägg upp kinakålswoken på ett fat, toppa med kokosnudlarna och strö över koriander
Kinakål. Skölj och grovstrimla kinakålen och skölj och skär blomkålen i mindre bitar. Lägg upp kinakålswoken på ett fat, toppa med kokosnudlarna och strö över koriander
VI tog även scampi, wasabinötter och marinerad kinakål (som var så vansinnigt stark. Tack för alla fina hälsningar på min födelsedag igår, vilken uppvaktning - inte illa
300g kycklingfärs2tsk soya2msk vegetabilisk olja2st rivna vitlöksklyftor½st finhackad röd chili1msk riven ingefära1,2dl strimlade bambuskott230g riven morötter1,2dl hönsbuljong5dl strimlad kinakål20st TYJ Springroll pastry100g risnudlar (blötlagda)1st ägg för penslingOlja till fritering. Blanda i risnudlar och kinakål och rör hela tiden i ca 1 minut. 5dl strimlad kinakål
1 kg kinakål. Lös upp saltet i vattnet. Hacka kålen i grova bitar och rättikan i 2x2 cm kuber. Lägg dem i saltvattnet med en tyngd ovanpå och låt dra över natten
Hacka kinakålen och tillsätt den till köttblandningen. 200 gr kinakål. 4-5 vårlökar 200 gr kinakål. Onsdagar brukar vanligtvis bjuda på onsdagspasta, men nu var det längesedan