Jag lagade biffmed nudlar, champinjoner och olika sorters lök. Skär lövbiffen i strimlor. Rör runt och red ev av med mer maizenamjöl och smaka av med mer salt
Tillsätt sedan löken, bambuskott, köttbuljong, hoisinsås, ostronsås, vatten och kinesisk soja. Här ska ni få något riktigt gott - nämligen denna underbara kinesiska rätt biffmed bambuskott
För någon vecka sedan hittade jag ett recept på en blogg där man hade gjort biffmed bambuskott, ni vet en sådan där gryta man kan beställa när man äter kinamat
Bryn lövbiffenmed smör, snabbt på hög värme i omgångar. Jag tillagar min stroganoff i min crockpot, då kan jag tänka på annat medan den står och puttrar och sköter sig självt
) Jag passade på att använda den Kinesiska Fem Kryddors-kryddan från Tojaimport och den gjorde mig absolut inte besviken även om den kanske inte riktigt passade in just här med sin blandning av bl a kanel och stjärnanis men så tokigt blev faktiskt inte
Skala och skär upp morötterna i tunna skivor, skär paprikan i bitar, hacka löken och dela ananasen. 1 msk kinesisk soya. 1 gul lök. 1 msk kinesisk soya. 1 gul lök