Servera lasangen med en god sallad, gärna vitkålssallad, lite gott bröd och ett glas rött. 1 stor gul lök2 vitlöksklyftorca 800 g nörfärsmorot1 förp krossade tomater1 msk kalvfond1 msk kinesisk soyalite ketchupbasilika12 - 15 lasangeplattorIngredienser till oståsen. Häll i 1 msk kalvfond eller oxfond, 1 msk kinesisk soya och lite ketchup, sist heller du i de krossade tomaterna
Servera gratängen med lite kokt ris och en god fräsch vitkålssallad. 5 dl matlagningsgrädde (milda mat 4 %), 1/2 kycklingbuljongtärning, 2 pressade vitlöksklyftor, 1 msk fransk senap, 2 msk kinesisk soja
Tillsätt grädde, vatten, tomatpuré,ketchup och kinesisk soja. Red av med vetemjöl Smaka av med salt och peppar chilipepparServera ris och vitkålssallad vid sidan om
Servera gratängen med lite kokt ris och en god fräsch vitkålssallad. 5 dl matlagningsgrädde (milda mat 4 %), 1/2 kycklingbulongtärning, 2 pressade vitlöksklyftor, 1 msk fransk senap, 2 msk kinesisk soja. 2 msk kinesisk soja
Behandla kålen på kinesiskt visRätter som lagas med kål tycks inte vara särskilt populära numera. Vitkålssallad, bra och billigRå kål anses vara svårsmält