Många tycker kanske de kan vara lite kladdigt och jobbigt att göra biskvier, jag var en av dem i början innan jag lärde mig hur man kunde undvika detta kladd och dessutom få runda och jämna biskvier
Häll fyllningen på båda bottnarna och lägg ihop dem medkladd sidan. Ni vet den där goda vaniljsockerkakan som man delar och häller i fyllning, som är så himla god
Detta kan givetvis göras innan om vill slippa ev kladdmed grädden men jag är så fumlig att för mig är det lättare att göra det efter än att riskera att jag råkar dra sönder den då marsipanen onekligen blir mycket skörare att lägga på tårtan med ett stort hål i
Att jag gör detta är att man kan kladda lite med vaniljgrädden under monteringen och då kan man när man är klar med dekoreringen bara dra bort smörpappret så slipper man kladdet på tårtbrickan
Eller mixa dem och använd som sötning och ”kladd” i kakor. Istället rekommenderar jag naturligt glutenfria mjölker som nöt-, kokos- och bovetemjöl med flera
MEN, det kommer vara så jädrans gott och till och med värt lite kladd. Jag tror säkerligen att karamelliserad mjölk fungerar alldeles utmärkt också om man inte orkar koka sin egen
Till kaffet serverades kladdkakemuffinsmed vispad grädde och jordgubbar. Om formen inte håller riktigt tätt så ställ den på en plåt när du gräddar den så slipper du spill och kladd i ugnen
Ja, nu är jag i farten med mina cookiecups igen. Just nu bakas det hej vilt här hemma och jag ligger lite efter med publiceringen men den här var jag tvungen att dela med mig av direkt