Jag var hemskt sugen på något gott fredagsmys och mitt förslag att baka en kladdigchokladkaka genererade inte helt förvånande ett rungande jubel hos två små
Detta kan givetvis göras innan om vill slippa ev kladd med grädden men jag är så fumlig att för mig är det lättare att göra det efter än att riskera att jag råkar dra sönder den då marsipanen onekligen blir mycket skörare att lägga på tårtan med ett stort hål i
kladd och krångel. Gnid en gnutta mjöl över den stora platta "kaka" du nu kavlat ut (mjölet gnider du försiktigt på ytan bara för att du ska kunna vika ihop degen utan att den klibbar ihop)
Inget kladd och inte supersött, en god mjuk stilren kaka bara. Det är en väldigt enkel kakautan några som helst konstiga ingredienser, utmärkt att ha med sig på tur i skogen till kaffet
Marshmallows kladdar nämligen nåt alldeles helt galet mycket kan jag säga när de är varma. Igår bakade jag whoopie pies, såna här dubbla kakor som är ett mellanting mellan muffins och småkaka, om ni frågar mig
Då slipper man en massa kladd och att städa köket efter bakning blir barnsligt enkelt. Jag tror att antingen gillar man den här chokladkakan eller så gör man det inte
Dels hinner kakan kallna mer och sen blir det mindre kladd. Kakan såg fin ut och nu har jag kommit på hur jag ska göra, låta bli att skära upp den, på med alltihop på en bricka och så får var och en skära själv