Jag hade en öppnad Dulcedeleche burk från Pampas Deli i kylskåpet och tanken var att jag skulle göra en kladdkaka med snyggt mönster med hjälp av dulcedelechen
Många tycker kanske de kan vara lite kladdigt och jobbigt att göra biskvier, jag var en av dem i början innan jag lärde mig hur man kunde undvika detta kladd och dessutom få runda och jämna biskvier
Eller den ska åtminstone vara väldigt kladdig för att den ska godkännas. Men nu ska jag sluta prata om mitt och istället fokusera på dessa så GODA dulcedeleche rice krispie brownies
Självklar kan man använda vilken som helst, men jag rekommenderar verkligen denna eller en annan tjockare variant eftersom man vill att dulcen ska stanna i mitten av chokladbollen och inte bli för kladdig när man äter
Då och då så bakar jag & när jag väl gör det så blir det nästan alltid något riktigt kladdigt med mängder av kalorier och förra veckan så avvek jag inte från mina tidigare verk
Kakan kommer att vara härligt kladdig inuti av kolasåsen, den stelnar aldrig helt. En spännande tiramisu med en krämig kolafyllning gjord av dulcedeleche
Jag vill ha mina brownies kladdiga men fasta och med mycket chokladsmak. Jag kokade mer Dulcedeleche igår eftersom den första omgången tog slut väldig snabbt (den är farlig den där såsen) för att jag ville prova att baka med den
Var nog med att inte grädda för länge, den ska vara kladdig när du tar ut den sen stelnar den till när den har svalnat men behåller ändå den goda kletiga insidan
Den här kladdiga kakan är otroligt god, och saltet gör en stor del av den goda smaken. Rör ner knappt hälften av dulcedelechen (hur man tar en burk kondenserad mjölk och förvandlar den till dulcedeleche kan ni läsa här