Det fick bli kladdigakladdkaksmuffins som just nu står i frysen en stund innan dom ska provsmakas. Åh, vilken skööön dag vi har idag, solen skiner och bara några få moln på himlen
De är kladdiga, smakar massor av choklad och har en lite seg kärna av härlig dumlekola. Hur kladdiga du vill ha dem beror förstås på hur länge du har dem i ugnen
Dom ska fortfarande vara kladdiga i mitten. Heeeeej på er alla goa läsare. Ja, jag lever faktiskt. Fick ärligt talat en smärre chock innan idag när jag såg att mitt senaste inlägg gjordes 18 November(
Här kommer receptet på de kladdiga muffinsen som jag bakade igår till dagens födelsedagsfika. När kakorna är färdiga, de skall vara kladdiga, låt svalna några minuter innan du häller på glasyren
Då blev det kladdigt men inte rinnigt och med en fast yta. 6 gick jag sonika upp, matade barnet och svängde ihop en halv sats kladdkaksmuffins. Recept för 12 kladdkaksmuffins, alt. Häll smeten i muffinsformarna och grädda i 7-10 minuter beroende på hur kladdiga muffins du vill ha. Eller häll smeten i formen och grädda 10-20 minuter beroende på hur kladdig kaka du önskar. 6 gick jag sonika upp, matade barnet och svängde ihop en halv sats kladdkaksmuffins
Kladdkaksmuffins. Grädda cirka 10 minuter, men håll koll på muffinsarna, dom blir godast då dom blir extra kladdiga, det blir cirka 12 st muffins beroende på hur mycket man fyller formarna
Istället innehåller de kokosolja, mandel/nötsmör (jag körde själv med lite mandelsmör och jordnötssmör) och smält choklad vilket bidrar till den kladdiga konsistensen