Ljumma kladdkaksmuffinsmed rårörda hallon och vispgrädde. Dessa rårörda hallon tillsammans med vispgrädde blir ett perfekt tillbehör till chokladmuffinsen
Glass med varma hallon. När formen sattes fram på bordet tillsammans med ett rustikt hembakat bröd och en äppelsallad hade jag gärna sett att maträtten serverats så som det ursprungligen var tänkt
Kladdkaksmuffinsmedhallon och lakrits. Vispa grädden tillsammans med lite bakpulver hårt. Rör ner sirap, hallon, vaniljpulver, salt och lakritspulver och vispa lätt, det gör ingenting om hallonen går sönder för det blir nästan godare då
är vita kladdkaksmuffins, se recept nedan. Det är enkelt genom att använda ett grundrecept, fylla formar med smeten och sedan trycka ner de olika fyllningarna innan de gräddas
Hallon eller andra bär. Görs med fördel dagen innan. Fördela 15 muffinsformar (medelstora) på en bakplåt, gärna dubbelt för stadga. Fyll formarna till två tredjedelar med chokladsmeten och låt stå i uppvärmd ugn i 11-15 minuter