Blanda ihop alla frön, majsmjölet och olivoljan till en smet i en bunke. Häll på lite frön och kärnor ovanpå (se till att kärnorna fastnar, annars kommer de glida av när knäckebröden är klara)
Som toppen av i't har jag strött över rostade pumpafrön och lite havssalt, men här kan du välja exakt vad du vill för att få knäckebrödet som du vill ha det
Blanda i majsmjöl, sesamfrö, linfrön, solrosfrön, kokosflingor och olivolja. Vanliga knäckebröd kanske inte alltid smakar så mycket, men detta knäcke får så mycket smak från sesam, frön, kokos och oliv och lite majs
Strö lite flingsalt på och skär rutor i smeten, så stora som du vill att knäckebröden ska bli. ex majsmjöl, mandelmjöl, bovetemjöl, teffmjöl, sesammjöl, quinoamjöl mfl
Kolla gärna in mina andra goda knäckebröd och snacks här nedan. Dessa goda fröknäcke är både goda som ett nyttigt snacks till vardagsmyset eller till soppan, dessutom är dem otroligt enkla att göra
Det här måste vara det perfekta knäckebrödet. Det är glutenfritt och fullt av nyttiga frön. 0,5 dl sesamfrön. 0,5 dl solrosfrön. 0,5 dl pumpafrön. 0,5 dl linfrön. 1 dl majsmjöl. 0,5 dl sesamfrön. 0,5 dl solrosfrön. 0,5 dl pumpafrön. 0,5 dl linfrön. 1 dl majsmjöl