Mjuk men ändå lite knäckig på ytan. Idag lyckades jag gör världens godaste äpplekaka. Hej på er. Nu är det skördetid för äpplen och jag har tur som har lite sura och hårda i min trädgård vilket passar utmärkt till att ha i pajer och kakor
med knäckigt täcke och till det fluffig vaniljvisp. Enkel och smarrig äpplekaka. Idag passade jag på att bjuda hem syster C med hennes barn på lite fika efter jobb och skola
Just den här pajen får ett härligt både segt och knäckigt täcke. Har man extra tur är det någon som därtill bakar äpplekaka eller äpplepaj vars väldoft sprider sig
Finns det något godare än en god och knäckig äpplepaj. Härligt, knäckigt och jättegott. Ställ in i ugnen i ca 35 minuter eller tills pajen är gyllenbrun och knäckig
Det enda jag kom ihåg var att den var alldeles knäckig och god med äpplen i botten. Och visst blev den god men jag tror nog att ingredienserna till degen ska låta kokas ihop i gryta först så att kakan blir extra knäckig, så jag ska prova mig på det nästa gång