Efter det att paprikan blivit mjuk tillsätt bulgur, persilja, vegeta, paprikapulver. 200g bulgur. Blanda samt tillsätt 350ml vatten och låt det koka upp. 200g bulgur
Efter det att paprikan blivit mjuk tillsätt bulgur, persilja, vegeta, paprikapulver. 200g bulgur. Blanda samt tillsätt 350ml vatten och låt det koka upp. 200g bulgur
Kokabulgur i vatten och buljongtärning. Här kommer en kär gammal vän, den färgglada bulgursalladen. Blanda med bulgur, pumpa och toppa med granatäpplekärnorna och pumpafrö
Kokabulgur enligt förpackningen. Bulgur toppad med en caprese som sedan bakas i ugnen tills osten smälter och blir sådär ooey-gooey som bara smält ost kan bli
Koka upp vattnet med allkryddan i en gryta. För att bespara oss mödan med att försöka hitta en restaurang med vettig vegetarisk mat på vägen, tog vi med oss matlådor fyllda med en mycket mumsig bulgursallad (smaksatt med marockansk krydda och den starka nordafrikanska chilipastan harissa)
Har du testat att kokabulgur (eller ris) i annat än vatten. Ikväll gjorde vi kokosmjölkkokt bulgur. Bulgurkokad i kokosmjölk, vatten och buljong – precis som du kokar i vanliga fall
3 dl bulgur. Skär zucchini, paprika, selleri och i bitar. Stek dessa i olja tills de mjuknat något. Finstrimla purjolöken och tillsätt denna samt bönorna
Kokabulgur enligt förpackningens anvisning. Blanda ihop allt tillsammans med bulgur. Servera bulgursalladen tillsammans med chorizon och sweet chili-såsen
Sedan när jag vill ha något fort tar jag fram dem och kokar i tomatsåsen. Salta lite i slutet och låt det småkoka lite till innan du lyfter bort den från värmen